Utorak, 18 Maja, 2021
spot_img

Ministrica porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović, upriličila prijem KK ′′ Energija ′′

Prijem za predstavnike Karate kluba ′′ Energija ′′ povodom postignutog uspjeha na seniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine
Ministrica porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović, upriličila je prijem za rukovodstvo i takmičare Karate kluba ′′ Energija ′′ koji su ostvarili značajan uspjeh na seniorskom prvenstvu BiH i Gradačca.
Čestitke takmičarima na uspjehu Davidović je naglasio da osvojene medalje predstavljaju dokaz da upornost, rad i obaveza moraju biti nagrađeni.
′′ Pet osvojenih medalja na seniorskom prvenstvu je velika stvar za takmičare pojedinačno ali i za karate sport u Republici Srpskoj. Karate klub ′′ Energija ′′ je primjer kvalitetnog i predanog rada, posebno sa najmlađim kategorijama, a dvije zlatne i 3 bronzane medalje najbolje potvrđuju tu činjenicu ′′ – rekao je Davidović.
Trener, Boris Popović, istakao je da seniorska ekipa sastoji od takmičara koji su prošli sve uzrasne kategorije i da su osvojene prve zlatne medalje za Republiku Srpsku na seniorskom prvenstvu BiH vjetar u leđa i zvijezda vodiča za mlađe kategorije.
Izvor: web Vlada RS

Related Articles

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Stay Connected

21,915LikesLikes
2,769SljedbeniciPratite
0PretplatnikaPretplati se
- Advertisement -spot_img

Latest Articles